Speakers

1

Dorian Banutoiu

SEO Specialist @ SEO monitor

Dorian Banutoiu este specialist SEO cu mai mult de 5 ani de experienta in domeniu. A coordonat partea de servicii de optimizare si promovare pentru motoarele de cautare a SEO monitor inca de la inceputurile acestui departament, in 2009.
Dorian este pasionat de tot ceea ce inseamna SEO si marketing online.
2

Cosmin Negrescu

Fondator Bunt Studio si  SEO monitor

In urma cu mai mult de 5 ani, Cosmin Negrescu a fondat compania Bunt Studio, axata in principal pe servicii de web design. In cadrul companiei, a dezvoltat start-up-urile Bunt Hosting si  SEO monitor – ultimul fiind in acest moment unul din principalii jucatori pe piata de servicii SEO in Romania.
SEO monitor ofera inca din 2009 servicii de promovare a site-urilor pe motoarele de cautare prin link building, precum si servicii de monitorizare a traficului pentru abonatii sai.
Strategia pentru 2012 dupa investitia primita in 2011 de la GreenLight Investment  prevede un release pe piata internationala la sfarsitul anului si o crestere a numarului de angajati de la 30 la 80 de persoane.
Cosmin este pasionat de subiecte precum antreprenoriat online, marketing online, marketing antreprenorial si este participant periodic la conferinte internationale cat si locale legate de aceste subiecte.

mark-bardsley

Mark Bardsley

Director de Interaction Design la agentia Blast Radius, membra WPP.com

Mark Bardsley are o experienţă de peste 10 ani în colaborarea cu companiile de tehnologii creative cărora le-a oferit servicii interactive şi de e-commerce, îndeplinind obiectivele cerute şi stârnind încântarea clienţilor. Înainte de a-şi descoperi pasiunea pentru user experience design, a coordonat un program Sustainable Development, a gestionat sisteme IT şi a testat software de reţea. Prin aceste experienţe a căutat moduri de a  simplifica şi a înţelege dificultăţile interacţiunii cu utilizatorii. Această dorinţă l-a împins către programul de masterat în Ştiinţa Informaticii de la Universitatea Washington din Seattle. Acolo perspectiva lui a crescut pe măsură ce a învăţat să conducă şi să practice metodologii UX, inclusiv cercetare etnografică şi teste de uşurinţa folosirii. Condiţiile de acolo l-au condus către experienţe online care-i permit să colaboreze îndeaproape cu echipe creative şi tehnice pentru a crea un e-commerce corespunzător brandului şi cu rezonanţă către client şi platforme de angajare socială pregătite să crească. A lucrat cu branduri ca Starbucks, Nivea, Microsoft, Electronic Arts, UPC, Novartis, Boursin, P & G şi Michelin.

Linkedin

jesse-scoular

Jessie Scoullar

Director at Wicksteed Works
Producer at Topspin Media

Jessie Scoullar este director la Wicksteed Works, o agenţie cu sediul în Londra specializată în strategia direct to fan şi managementul formaţiilor muzicale, numelor şi brandurilor. Ea a făcut practică în domeniul direct-to-fan timp de doi ani în mediul cu un ritm foarte alert al echipei Topspin Media's Creative Services,  unde continuă să lucreze ca şi consultant pe proiectele principale. Anterior,  a lucrat în calitate de Scheme Development Manager for Mechanical Licensing at PRS for Music, iar în trecut, în ţara natală, Noua Zeelandă, a fost commercial solicitor, înainte de a se alătura celui mai mare magazin de management artistic din ţară.

Linkedin

ciprian_stavar

Ciprian Stavar

Consultant Guerilla Marketing

Este consultant în marketing şi comunicare interactivă - are peste 10 ani de experienţă în marketingul online şi este unul din pionierii publicităţii online din Romania. De numele lui se leaga primul adserver performant dezvoltat de Softure (achiziţionat ulterior de NetBridge Investments), dar şi primele campanii online pentru branduri ca Peugeot, Citroen, DHL, Axe, ABN-AMRO Bank. Activitatea din agenţii (Mindshare Media - Ogilvy Group; new/media - thegroup) este dublată cu experienţă de publisher online în cadrul Vodanet si WorldBynet.

Blog, Twitter, Linkedin

Andrei_radu

Andrei Radu

Gala Premiilor eCommerce

Andrei Radu este, de 6 ani, organizatorul celui mai important eveniment de comerţ electronic din România - Gala Premiilor eCommerce (GPeC) si unul din initiatorii Programului National pentru Certificarea Magazinelor Online - TRUSTED.ro, alaturi de Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Impreuna cu Liviu Taloi, Andrei a organizat singurele teste de usability din Romania, devenind specialist in uzabilitate si optimizarea conversiilor. A scris peste 150 de articole despre comertul electronic, a observat, analizat si comparat peste 300 de magazine online in decursul celor 6 ani de GPeC si a fost coordonatorul echipei de proiect pentru doua studii de piata la nivel national (in 2008, la solicitarea ANCOM si in 2010, impreuna cu SiteAudit si Legi-Internet).

Andrei Radu ofera consultanta de specialitate in e-commerce si a fost invitat ca speaker si trainer la numeroase conferinte si workshopuri de profil.

2

Cristian Manafu

Owner&Consultant The Connector Partener Eventive

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media.

Blog, Linkedin, Twitter

mihai_brehar

Mihai Brehar

Consultant eCommerce, Cofounder la Sosetaria.ro

A început să lucreze în eCommerce în 2004, făcând outsourcing pentru Germania. Deși a început ca programator, a devenit tot mai atras de partea de optimizare a conversiei și uzabilitate. În decembrie 2008 a lansat propriul magazin – Șosetaria.ro. Iar în aprilie 2010 a lansat Avanticart.ro – o platformă integrată de comerț electronic.

Blog, Linkedin , Twitter

3

Liviu Taloi

Owner&Consultant SiteAudit

În 2005, Taloi a fondat compania de consultanţă Web Audit specializată în ecommerce şi evaluari de site-uri.
Impreuna cu Andrei Radu, Liviu Taloi a dezvoltat metodologia si a organizat testele de usability pentru Gala Premiilor eCommerce (GPeC) inca din 2007.
In ultimii ani, Liviu Taloi a oferit consultanta de specialitate la peste 20 de magazine online romanesti. Multe dintre acestea sunt acum lideri de piata pe nisa lor. In afara de consultanta si testele de usability, Taloi este de asemenea speaker la conferinte si seminarii in special dedicate comertului electronic.

Scrie articole si analize de piata pentru publicatii online si reviste tiparite. In 2008 a fost trainerul care a lansat primul curs de comert electronic, numit “iSell”, si de asemenea a lansat o serie de 7 seminarii online – webinarii - dedicate problemelor uzuale ale magazinelor online, numit “WebSell”.

Blog, Linkedin, Twitter

mihai_secasiu1

Mihai Secasiu

CEO Womsend.ro

Cu o experiență de peste 5 ani în email marketing și livrarea mesajelor în Inbox, Mihai Secasiu a fondat în 2009 serviciul de email marketing WomSend.ro, un serviciu online pentru trimiterea campaniilor de email focusat pe optimizarea profitului. Pentru întrebări legat de email marketing il poți contacta pe Mihai folosind linkul de mai jos:

E-mailLinkedin, Twitter

cristian-ignat

Cristian Ignat

Marketing Online Consultant

Cristian Ignat este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti Google Adwords din Romania. Este certificat Google Adwords si Google Analytics si a luat diploma de master in PPC la MarketMotive unde i-a avut ca si mentori pe David Szetela, Avinash Kaushik si Bryan Eisenberg. A gestionat peste 1 milion de lire pe piata din Marea Britanie, iar in Romania in portofoliul de clienti se numara UNICEF, 2Parale, Forever Living Products, MiniPrix, Dent Estet.

Blog, Linkedin

Vlad_stanila

Vlad Stanila

Portfolio Manager 2Parale

 

Activează în mediul online de aproximativ 6 ani și de mai bine de 4 ani în marketing online. După experiența dobândită la eMAG și Kondiment, din decembrie 2009 face parte din echipa 2Parale, cea mai mare rețea de marketing afiliat din România. Ocupă în acest moment funcția de Portfolio Manager și este responsabil de peste 9000 de afiliați și 130 campanii de afiliere. Printre clienți se numară Groupon, Altex, Flanco, OTP, ING, Mycloset, Fashion Days.

Linkedin, Twitter

ionut_iclanzan

Ionut Iclanzan

Project Manager Reea

Project Manager și webdeveloper la Reea cu o experiență de peste 8 ani în domeniul online, oferind servicii interactive și consultanță.
Specializat în dezvoltarea de soluții online, fie că este vorba HTML, CSS, soluții grafice, implementare Wordpress, implementare soluții personalizate în funcție de cerințele proiectului...
Contribuie cu sugestii, varietate de soluţii, astfel încât soluția aleasă să fie cel mai bun mod de a proceda .
Reea în colaborare cu Topspin Media și Wicksteed Works au dezvoltat soluții de vanzare online (Sell Offers), vânzări de bilete online (Move Tickets)  pentru artiști ca Paul McCartney, George Harrison, Noel Gallagher, Linkin Park, Aziz Ansari, Eurovision.

Linkedin

felix_crisan

Felix Crisan

Founder & CTO Mobilpay.ro

Are peste 15 ani experienta in tehnologii internet, online si telecomunicatii. A trecut prin firme mici si mari si a construit solutii pentru HP si IBM. La inceputul carierei a cunoscut antreprenoriatul din perspectiva angajatului, iar in ultimii ani s-a dedicat dezvoltarii unui business romanesc cu extindere globala, fiind CTO la Compania Netopia din Bucuresti. Desi este unul din cei doi oameni care au dezvoltat prima platforma de bloguri din Romania (WeBlog.ro), nu a gasit timp pentru un blog personal, dar il puteti gasi la twitter.com sau linkedin.com

Daca mai sunt necesare informatii ma poti gasi pe email sau la telefon 0722-177.155

© topDAY 2012