Locatie

Hotelul Grand, Târgu-Mureş

Hotelul Grand, una dintre clădirile emblematice ale oraşului Târgu-Mureş este un hotel elegant de patru stele, cu un stil aparte, remarcat prin eleganţă, rafinament, strălucire şi modernitate. Hotelul este dotat cu camere şi apartamente decorate în stilul Art Nouveau,  încălzit de coloane îmbrăcate în vitralii, sculpturi, candelabre şi perdele de cristal auriu. Etajul 11 oferă o vedere panoramică asupra oraşului, graţie arhitecturii care prevede geamuri pe toate laturile camerelor, creând un spaţiu de excepţie.

Micul dejun  este de tip open bufet la fel ca şi prânzul, iar comenzile din meniul a la carte sunt onorate cu profesionalism de către maeştrii bucătari. Hotelul deţine şi o carte de bucate regale dăruită de Alteţa Sa Regală, Principesa Margareta a României.

Sala de conferinţe are 200 de locuri şi este dotată la cele mai înalte standarde tehnice.  Există de asemenea două săli pentru întâlniri de afaceri restrânse iar parcarea are 32 de locuri. Alte facilităţi de cazare: frigider, fax, transport auto, TV în cameră, cutie de valori, wireless, parcare, masaj, bucătărie, jacuzzi, spălătorie, room service, seif la recepţie, seif în cameră, minibar în cameră, aer condiţionat, tichete de vacanţă.

Toate aceste detalii sunt tot atâtea motive care te fac să vii cu mare plăcere la conferinţa Top Day.

Adresa:
Hotel Grand
Piaţa Victoriei nr. 28-30, Târgu-Mureş
E-mail: pr@reea.net
tel: +40265264856

Despre Târgu-Mureş

Locuri speciale din Târgu – Mureș poți vedea pe Vederi.inmures.ro

Curtea Interioara a Prefecturii Mures

Târgu-Mureș  (Novum Forum Siculorum din 1332, oraş liber regesc, Marosvásárhely din 1616) este situat în centrul Transilvaniei istorice,  pe ambele maluri ale râului Mureș. În istorie a fost centrul cultural, industrial, economic și de educație al Ținutului Secuiesc. Târgu-Mureș a fost reședința Scaunului Mureș, Comitatului Mureș-Turda, apoi a Regiunii Autonome Maghiare, sediul Tribunalului Suprem al Transilvaniei, iar în prezent este reședința județului Mureș.  Aici trăiește cea mai mare comunitate maghiară urbană din România.
Obiectivele turistice ale orașului sunt: centrul cu piața centrală, numită Piața Trandafirilor, unde se adăpostesc nenumărate clădiri în stil baroc, neoclasicist și secesionist, ca Biserica Sfântul Ioan Botezătorul, Turnul Franciscanilor, Palatul Culturii sau fosta Primărie, care creează o atmosferă tipică perioadei dualiste, Cetatea medievală cu Biserica din Cetate, care atestă puterea politico-economică pe care oraşul a avut-o în Principatul Transilvaniei, printre aceste ziduri perindându-se Ludovic I al Ungariei, Ioan de Hunedoara, Ioan Sigismund Zápolya, principele Francisc Rákóczi al II-lea. Alte edificii ale amprentei multiculturale a oraşului sunt: Biserica Buna Vestire, Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Reformată cu un Turn, Templul israelit, Biserica ortodoxă din lemn (secolul XVIII), Catedrala ortodoxă Înălțarea Domnului, Biserica Unitariană, Casa Teleki, Casa Banyai, Casa Kopeczi, Casa cu Arcade, Biblioteca Teleki-Bolyai, Casa Bornemisza. Puteţi afla mai multe despre monumentele oraşului accesând Cultura.inmures.ro

© topDAY 2012